Kom og høst det siste i åkeren – og husk dugnad den 15. kl 1015

PUBLISERT

Nå har rimteppet lagt seg over grønnsakene et par netter – så ganske snart er sesongen definitivt over. Men det er fortsatt en god del grønnsaker igjen, så nå oppfordrer vi alle til å ta en tur på skattejakt. Som jeg sa i forrige innlegg, så blir det ingen dugnad torsdag – vi har vært nødt til å konsentrere arbeidsøktene om det som skal opp og lagres.

Poteten er i hus, det samme er kålrota og noe av gulrota. Den smaker forøvrig kjempegodt. Den har fått litt frost og blitt mer sukkerholdig. På lørdagens dugnad skal vi ta opp resten av gulrota (så fremt vi blir mange nok). Og dere som kommer må i tillegg ta med dere det dere får til å ta vare på fra åkeren.

Det står endel knutekål og forskjellig annet også i gårdens del av åkeren, det må dere også veldig gjerne høste fra.

For å få en så god oversikt som mulig over hva vi får ut av årets avling, er det fint om alle som høster selv (eller for hverandre) de nærmeste dagene, noterer på tavla inne i fjøset hva dere tar med. (Så noterer vi etterhvert).

Så håper vi MANGE kommer på medlemsmøtet på Brakstad lørdag 22. kl 1700. Ta gjerne med venner som er interesserte i andelslandbruket.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet