Nok en bra dugnad

PUBLISERT

Vi fikk gjort masse i dag også. De siste kålplantene er i jorda. Om noen mener det er sent å plante nå, så er det en grunn for at vi har plantet i flere omganger. Kålrot og knutekål vokser fort, og det kan være veldig greit at det modnes litt utover hele høsten.

Det gjenstår et par brett med vårløk, de må vi få ned med det aller første. Så skal det opp noe støtte til sukkererter og de forskjellige bønnene. Vi skal legge på to store fiberduker over kålplantene, og sist – men absolutt ikke den minste arbeidsøkta, det skal lukes ugress.

Så det er  behov for mye arbeid i åkeren, også før neste dugnad den 30. juli. Om noen har anledning til å komme en tur, må dere veldig gjerne si fra. Vi legger ut noen forslag til arbeidsøkter på facebook, men det er helt greit å komme utenom det også.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet