Flere tusen planter i jorda

PUBLISERT

Det går veldig greit å få plantene i jorda, bare det er hender nok. Forrige lørdag bidro masse ivrige andelsbønder med både planting og luking, og da vises det godt etter endt arbeidsdag.

Også denne helga hadde vi besøk av noen av våre nye medlemmer fra asylmottaket i Namsos, og de gjorde en flott innsats.

Det er fortsatt noen planter som skal ned i løpet av juli, samt kontinuerlig luking for å holde ugresset i sjakk. V kommer til å invitere til noen økter på kveldstid, i tillegg til de oppsatte dugnadene.

Ellers er vi spente på hvor stor skade kålmøllen kan komme til å gjøre. På nyhetene meldes det om stor-invasjon fra øst, det skal være 100 ganger så mye kålmøll i år enn det som er vanlig. Noen steder er avlingene helt ødelagte, og vi har masse av den her også. Men vi gjør så godt vi kan, og håper på det beste.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet