Nå vet vi mye mer om ugras!

PUBLISERT

En fagdag om ugras høres kanskje ikke så spennende ut – oppmøtet var heller ikke overveldende stort på kursdagen om ugras 15. juni.

Men det var faktisk utrolig interessant å høre Thomas Holz fra NLR Østafjells snakke om dette ugraset som vi alle fikk studere ganske store mengder av i fjor. Han er en engasjert, svært kunnskapsrik, og veldig inspirerende fagperson, som kan såpass mye om naturens vekster at han ikke trenger å ty til gift for å holde dem unna avlingene.

Vi som var der lærte masse, og ble skikkelig motiverte til å jobbe mer systematisk og smart for å komme i forkant med lukingen. Kanskje får vi det ikke til helt som vi vil i år heller, men nå vet vi enda mer om hvordan vi bør tenke for å få en best mulig start.

Thomas Holz kommer tilbake til høsten, da blir det et nytt, spennende tema i åkeren.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet