Vennskap i åkeren

PUBLISERT

Vi har lenge ment at grønnsaksåkeren er en utmerket arena for å bli kjent, få nye venner, og lære av hverandre. I samarbeid med Røde Kors i Namsos, søkte vi derfor IMDI (Inkluderings- og mangfoldsdirektoratet) om støtte til å gi beboere på asylmottaket i Namsos 10 andeler i andelslandbruket.

Svaret var positivt, og entusiastiske sjeler i Røde Kors stiller opp med kjøring og annet praktisk, asylmottaket organiserer folk og finner interesserte deltakere – så nå er prosjektet i gang.

Lørdag den 18. juni kommer en gjeng nysgjerrige, spente og forventningsfulle deltakere til Jøa for første gang. Jeg håper vi kan lære av hverandre, utveksle historier og kunnskap, og at timene i andelslandbruket blir en hyggelig avveksling fra ventetiden på mottaket.

Og vi håper flere medlemmer finner anledning til å være med på dugnaden denne gangen, for å gi de nye andelsbøndene en hyggelig velkomst.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet