Påske i Matgarasjen

PUBLISERT

Vi gjør oss klare til den aller første påska i Matgarasjen. Vi steker potetkaker og burgerbrød, langtidssteker kjøtt, koker skalldyrkraft, lager urteoljer og sylter rødløk. Vi får besøk av lokal gjestekakebaker - og lørdag og søndag kommer en ny gjestekokk med Nordsjøen som arbeidsplass til vanlig. Vi har åpent hver dag onsdag - søndag 12 - 18.

I påska serverer vi middag og småretter, kaffe, varm kakao og annet godt drikke.

Takkestekte potetkaker serveres med både salt og søtt.

 

Nystekte potetkaker

 

Vi har nettopp fått hjem gårdens aller første 50% Wagyu-kjøtt  – og vi tester blant annet en rett med langtidsstekt revet kjøtt på varme potetkaker – med egnet tilbehør.

Lam hører også påska til – og gjestekokk Richard Fagermo byr på både lammekebab og lammestek. Økologisk lammekjøtt har vi fått fra Risvik Vestre i Overhalla.

 

Richard Fagermo kommer til Matgarasjen som gjestekokk lørdag og søndag

Fisk hører også med når man bor på ei øy, i løpet av påska serverer vi både fiskesuppe og fiskegryte, med flere slag fisk.

 

Vi koker skalldyrkraft til suppe og gryte

 

Kakebaker i solnedgang – Anette Flakk er gjestekakebaker onsdag.

 

Vi gleder oss til påske i vårstemning, og ønsker dere alle velkommen til Matgarasjen.

 

Vi gjør oss klare til påske

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet