Snart er spisestedet og gårdsbutikken Matgarasjen på Dun Gård klar for åpning. Og mens elektrikeren henger opp noen 60-talls kobberlamper i kaféen, tester kokkene Sofia Ekker og Fredrik Tisløv ut det nye kjøkkenet. Fiske urter høstes fra hagen, og urteoljer, majoneser og sauser blir smaksatt og testet sammen med ulike varianter av gårdens eget kjøtt.
For nå er det bare noen uker til Jøafestivalen, der konserter, forestillinger, maraton og andre arrangement foregår over hele øya.
I Matgarasjen byr vi på et sjuretters måltid, med viner tilpasset hver enkelt rett. Vinene blir utvalgt og presentert av sommelier Fredrik Mausner. Vi har selvfølgelig også annet godt drikke for de som foretrekker det.
Matgarasjen er et lite, intimt spisested, med begrenset antall passer.
Billetter til arrangementet får du kjøpt på Hoopla:
https://matgarasjen.hoopla.no/sales/event/matgarasjen