Mange kjenner Laxumy Karhiravel fra Asiabutikken i Namsos, der hun ikke bare selger et svært rikt utvalg av varer fra store deler av verden , men også deler ut gode råd og tips til hvordan de brukes i matlagingen. Hun og familien har vært i Norge siden -90 tallet, og drevet den populære Asiabutikken like lenge. Nå har hun fått et etterlengtet besøk av søsteren, og da tar de seg gjerne en tur til Jøa for å lage mat på lankesisk vis.
Søstrene vokste opp i havnebyen Trincomalee øst i Sri Lanka på 1960-tallet, og det å lage mat fra grunnen var en helt naturlig del av oppveksten.
Laxumy har vært på besøk i Matgarasjen før, og vi gleder oss skikkelig til ny gjesteopptreden. Og for de som lurer – kokken har bodd lenge nok i Norge til å vite at de fleste her foretrekker en noe mildere variant av sterke krydder. Det hun serverer er herlig smakfult, og godt tilpasset norske ganer.
Varmt velkommen !