Jøa-kaffe i Matgarasjen

PUBLISERT

Cup of Jøa er et lite, nystartet lokalt brenneri på Jøa, og nå er vi så heldige å ha første leveranse derfra klare i hyllene. Etiopian Nensebo Mandoyea kom som grønne bønner, og har blitt nennsomt behandlet av Brian Zawierucha i håndtverksbryggeriet i Fosnesvågen, til en rund og lysbrent kaffe.

Beskrivelsen av kaffen er deilig og fruktig, kollektivt dyrket i Oromia-regionen i Etiopia. En dyrkehøydet på over 1900 m.o.h. gjør disse bønnene til en søt og saftig kaffe. framhevet av røde og tropiske fruktsmaker, med et hint av sitrus.

Videre står det at kaffen er rund og drikkbar, og passer utmerket når som helst på dagen.

Vi synes det er skikkelig stas å ta inn kaffe som er brent på Jøa, og håper mange stikker innom for å kjøpe med seg en pose hjem.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet