Italiensk og norsk i Matgarasjen i helga (9-10 september)

PUBLISERT

Vi har fått besøk av en italiener - som elsker å lage mat! Så nå hiver vi om på planlagt meny i Matgarasjen, og putter inn opptil flere italienske godbiter, sammen med en ekte norsk høstgryte med kjøtt fra gården. Vi håper MANGE kommer innom i løpet av helga, så kanskje vi klarer å overtale vår italienske gjestekokk til å bli en stund.

Kikerter ligger i vann, de skal bli til deilig hummus sammen med nystekt focaccia. Vi byr også på nystekte tortillas og kylling med en fantastisk god karamellisert løk fra egen åker. Og en varmende høstgryte med kjøtt og grønnsaker fra gården.

Dessert/kake, og god kaffe blir det også.

Skapene bugner av deilige, nyhøsta grønnsaker og nypotet, og urtene vi har i gårdsbutikken kan fortsatt plantes for å komme tilbake neste vår.

Velkommen til oss!

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet