Åpen kafé i Matgarasjen, 9-10 september

PUBLISERT

Men noen få unntak kommer vi til å ha åpen kafé hver helg - og noen dager innimellom på bestilling og når noe spennende skjer! Hjemmelaget mat, de fleste rettene med råvarer fra gården. Og selvfølgelig noe godt til kaffen.

Vi planlegger blant annet en utstilling med de nydelige bildene av Lise Brissach. Akkurat nå har vi to bilder hengende – begge er til salgs.

Måten Lise gir uttrykk for tanker og verdier i forbindelse med natur, mennesker og dyr, er (som vi tolker det) ganske sammenfallende med det verdigrunnlaget vi ønsker å formidle gjennom Matgarasjen.  Det er spennende med kunst som våger å ha en  politisk undertone, eller ta utgangspunkt i sosiale og eller filosofiske problemstillinger.

I Olav Duun rike kan vi tillate oss å reflektere over Mennesket og Maktene – så kan vi ha våre egne tanker om hvilke makter det er som påvirker oss, og hvor vi selv står.

Velkommen til Matgarasjen!

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet