økologiske jordbær – og ny forsyning førsteklasses kjøtt

PUBLISERT

Vi har satt noen kasser deilige jordbær - av sortene Saga og Glede, i skapet i Matgarasjen. Vi fyller opp så lenge det er bær i åkeren. Vi har også fått ny forsyning kjøtt. Herlig fettmarmorerte etntrecoter, tomahawk-biffer, ytrefileter, flatbiff, kortribbe, mørbrad, burgere og annet. Dette er kjøtt av aller beste kvalitet, som vi er stolte over å kunne tilby i Matgarasjen.

Det er veldig hyggelig med så mange gode tilbakemeldinger på kjøttet vi produserer på Dun Gård. Vi har prioritert raser som er kjent for god fettmarmorering, noe som igjen gir den beste smaken. Vi har valgt å satse på Angus og Sia Trønder – og blandinger av disse.

Vi har fyllt opp fryseskapet med ny forsyning kjøtt av beste kvalitet. Meget god fettmarmorering gir ekstra god mørhet og smak.

 

Mot jul kommer vi også til å få noen blandinger av Angus og Wagyu, noe vi er skikkelig spente på! Dyrene er kun gressfora, med ressurser fra egen gård, og alt vi produserer er godkjent økologisk.

Kjøttet selges også på frivilligsentralens butikk Bonden&Bohemen på Namsos Storsenter.

Nå kan vi også by på jordbær – av sortene Saga og Glede. Vi har ikke veldig mye, men har dekket eget behov i Matgarasjen, og selger derfor noen kurver så langt det rekker.

Ellers er skap og hyller fyllt opp av varer fra ulike lokalmatprodusenter, og gode olivenoljer som er litt mer langreist. Og i kasser utenfor butikken står det ulike urter til salgs. Gårdsbutikker er døgnåpen, skriv i boka og Vipps.

Velkommen til gårdsbutikken i Matgarasjen på Jøa.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet