PUBLISERT

Tilbakemeldingende har vært helt overveldende etter første dag for vår indiske gjestekokk Utkarsh Dubey. Den treretters indiske menyen har slått svært godt an, og Utkarsh, som til vanlig jobber på Credo Restaurant i Trondheim, er glad for å kunne vise fram litt av den matkulturen han har med seg fra hjemlandet.

Matgarasjen på Dun Gård holder åpent hver dag unntatt mandag, fra 12 til 18 (ca). Utkarsh er hos oss til og med lørdag 22.07, og følgende står på menyen denne uka:

STARTER:

Kylling – tikka kebab eller malai tikka kebab

HOVEDRETT:

Fiske-curry fra Goa, med Malabar paratha-brød og aromatisk ris

DESSERT:

Bær-phirni (ris-pudding)

ANNET:

Ekte indisk chai

Jordbær-lassi – en frisk, kald drikke med hjemmelaget yoghurt og jordbær fra hagen

 

Fra tirsdag 18. blir det ny meny, en starter med reker og hovedrett med lam.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet