Utkarsh er levende opptatt av bærekraft og miljø både i matlaging og levesett, og synes det er spennende å besøke Dun Gård – hvor mye av råvarene er ureiste fra åker og beite til bord.
Han kommer fra byen Lucknow nord i India, en region som er kjent for sin særegne arkitektur og utsøkte matkultur. Utkarsh har jobbet som kokk i India i tre år, og er på Credo for å lære mer om internasjonale standarder for matlaging.
Utkarsh liker også godt å bake – alt fra tradisjonelle indiske brødvarer til ciabatta, focaccia og varianter av surdeigsbakst.
I Matgarasjen ønsker vi å utvikle et konsept der gjestekokker fra fjern og nær får sette sitt preg på menyen. Alt fra michelin-kokker som Utkarsh, til kjempeflinke lokale og langveisfarende kokker, matelskere og kokarkjerringer av alle kjønn.
Dette blir en fantastisk start – vi ønsker alle hjertelig velkommen til å stikke innom og se, lukte og SMAKE det som kommer ut fra kjøkkenet vårt de kommende ukene.