Matgarasjen åpner!

PUBLISERT

Fredag 16. juni åpner Matgarasjen på Dun Gård. Brødet skal være nystekt og kaffen klar klokka 8, da blir det gårdsfrokost fram til 11, for besøkende på Duun-stevnet, hyttefolk, bygdefolk og alle andre som har lyst til å stikke innom. Deretter byr vi på lunsj og middag fram til klokka 2300.

Lørdag er det igjen frokost fra klokka 8, og åpent som fredag. Søndag har vi åpent fra 8 – 18.
Vi håper mange har lyst til å komme innom oss mellom alle de spennende arrangementene på Olav Duun stemnet.

 

 

Samtidig med at vi åpner kaféen, åpner vi også den selvbetjente gårdsbutikken vår. Her finner du varer fra de aller fleste av lokalmatprodusentene i nærområdet – og noen litt lengre unna. Alt fra oster og tørket kjøtt, sjokolade og saft,  til kaffe , krydder og olivenolje. Og selvfølgelig kjøtt og etter hvert grønnsaker og potet fra gården.

Og ute står det kasser med økologiske urter og spiselige vekster – også til salgs i gårdsbutikken.

 

Varmt velkommen til Matgarasjen på Dun Gård!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet