Dugnad SØNDAG 19. juni

PUBLISERT

Mange av plantene er i jorda, men fortsatt er det ca. 1/3 igjen som må plantes i helga. Foreløpig ser det ut til at været blir best søndag, men det kan selvfølgelig snu om, så følg med.

Det har vært to fine dugnader, med (overraskende) bra vær, og hyggelig prat i radene. Akkurat sånn det skal være. Dere som ikke har fått med plantinga ennå må gjerne slå dere med denne gangen. Selv om plantemaskina er ganske effektiv, trengs det fortsatt mange hender til å plante den midterste raden, hente plantebrett, og helt sikkert noe ugressarbeid. Og blir vi mange nok er det et lagerrom for redskaper som skulle vært rydda og gjort klart.

Så gå gjerne inn på fanen «Dugnader» på hjemmesiden og meld dere på. Og husk matpakke og drikke, hansker, gode klær og fottøy.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet