Sesongstart SØNDAG 29.05

PUBLISERT

Det kjennes ikke lenge siden vi satte vekk høstekurvene og samlet sammen insektsnettene – men nå er det jammen på tide å starte opp igjen. Vi har ikke fått plantene ennå, men en anselig mengde småløk skal i jorda, og vi skal så gulrota. Og så er det et rom som skal ryddes for å brukes til å ha redskaper i. Og får vi tid skal vi sette potetene også.
Vi trenger ca 10 personer på denne dugnaden, og så blir behov for enda flere på plantedugnadene de påfølgende helgene.

Denne helga tar vi dugnaden søndag, etter råd fra værvarslinga. Senere satser vi på lørdager, men vær oppmerksom på at dugnaden kan bli flyttet til søndag om været tilsier det. Gå inn på fanen «Dugnader» på framsiden, og registrer dere

Som før må alle ta med matpakke og drikke, egne arbeidshansker, og egnede klær/fottøy. Oppmøte er 1015, og vi holder på til klokka 16. Det utgjør 5 dugnadstimer.

Vi gleder oss til å se dere i åkeren, og håper vi får alt i jorda dette året også 🙂
Bildet er fra løksetting noen år tilbake.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet