Høstingen godt i gang – ny dugnad LØRDAG 21.08

PUBLISERT

En hyggelig og effektiv høstedugnad ble unnagjort i godvær og sol på torsdag, så nå er vi skikkelig i gang. Grønnsakene ser kjempefine ut, med rødbeter opp til 800gram, feilfri knutekål og mengder av brokkoli – for å nevne noe. Og ikke minst har vi prøvd oss litt forsiktig på de første gulrøttene, de er rett og slett kjempegode!

Torsdag eller lørdag
Som nevnt kommer vi til å variere litt med torsdag – og lørdagsdugnader utover. Dere må være så snille å følge med litt på hjemmesiden jevnlig, bare gå ut fra at det blir dugnad ukentlig, og sjekk dag og tid.
Vi kan godt være 15-20 deltakere denne gangen.

Husk registrering for kasse
Og så må jeg be dere igjen om å også registrere dere for å motta kasse – selv om dere kommer på dugnad. Det gjelder også om dere får noen andre til å ta med kasse til dere. Vil veldig gjerne ha både påmeldinger til dugnad og bestilling av kasser innen fredag før 12. Jeg prøver å få en oversikt kvelden i forveien, slik at jeg kan skrive ut navn til alle kasser på forhånd.

Fyll opp timer
Fortsatt er det endel av dere som har deltatt med litt for få timer, håper dere har anledning til å fylle opp etterhvert. Dette høres kanskje ut som litt pirk – men når vikar beregnet arbeidsmengden som trengs, så har vi regnet inn et visst antall arbeidstimer – så det er viktig at systemet fungerer bra.

Vi har ei fantastisk tid foran oss – Velkommen på dugnad!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet