Vel møtt til den siste lørdags-dugnaden

PUBLISERT

Da er vi på den tiden av året at det stort sett er bare høstingen igjen. Litt utgrasluking tar vi oss tid til, men nå kan vi så smått begynne å nyte resultatet av arbeidet vi har lagt ned.

Som dere så forrige lørdag, så er det smått stell med brokkoli og blomkål i år. Kan juni, masse kålmøll, og perioder med tørke har vært tøft for plantene. Men noe kommer, og andre vekster er det heldigvis mer av.

Bestill levering av grønnsaker
Vi må be om at dere er litt mer nøyaktige når dere bestiller grønnsaker. Sist var det noen som la inn eget navn flere ganger – i stedet for å legge inn navnet på de som skal ha kassen. Vi vil ha navn på de som skal ha grønnsakene. Flere la inn to ganger på samme dato – i stedet for å legge inn en på hver dato vi la ut. Noen av dere som var på dugnad bestilte ikke kasse, og et par stykker bestilte uten å komme og hente. Noen la inn samme person to ganger – med ulikt etternavn. Sånne ting skaper ganske mye ekstra arbeid med sjekking og oppklaring av misforståelser. Skjærp dokk!

Kjøp plastkasser
Denne lørdagen må dere ha med poser eller noe å ha i – vi høster i grønne plastkasser. Men til neste levering oppfordrer vi dere alle til å ta en tur på Europris og handle to plastkasser av typen dere ser på bildet under. Det er fint om alle har samme kasse, for stablingen/plassens skyld. Da høster vi rett i den, setter på lokket, og grønnsakene holder seg fine til levering neste dag. Det blir for mye arbeid å pakke alt inn i poser, så vi tror dette blir en god løsning.

Denne kassen vil vi gjerne alle kjøper to av. Sjekk størrelsen.

Dugnader torsdager – og åpen dag
Nå blir det altså dugnader torsdager framover, fra 1715 – 1915. Med levering i Namsos fredager.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet