Høsting torsdag 11.10, nå haster det

PUBLISERT

Det er på denne tiden av året vi aldri vet om vi rekker å få siste rest av avlingen i hus. Men det vil være veldig synd å la noe av de fantastiske grønnsakene bli ødelagt, så nå må alle trå til før frosten kommer.

Vi har felles høsting igjen torsdag 11.10. Da må så mange som mulig komme, og høste det dere klarer til dere selv og hverandre. Viktig: Vi starter 1715, møt i tide så vi vet hvor mange andeler vi skal høste til.

Vi skulle ønske vi kunne gi dere en dato for siste potet- og gulrotopptaking, men her er vi styrt av været. Foreløpig er det for vått å komme utpå åkeren med traktor og potetopptaker, og gulrota råtner lett om det er altfor vått og gjørmete i jorda når den blir tatt opp.

Men følg med, når det har tørka opp litt må vi trå til med masse folk for å få opp all gulrota også.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet