Årets første dugnad, dette kan vi være stolte av

PUBLISERT

Mer enn 30 personer med smått og stort, deltok på den første stor-dugnaden i år. Med nesten hundre andelshavere – noen som betyr minst 300 deltakere, har vi vært noe spente på logistikk og organisering. Men fortsetter det som i dag, har vi en fantastisk sesong foran oss.

Fem arbeidsledere samt oss på gården – gartner og bonde – møttes en time før resten, og fordelte arbeidsoppgaver og planla dagen. Resten ble delt inn i arbeidslag da de kom, og vi fikk alle planter i jorda før de siste dro i fem-tiden.En av årets nyvinninger: en plantemaskin ble testet ut og fungerte bra. Vi fortsetter neste lørdag!

Et helt fantastisk kjøkkenlag serverte grillet vill-laks, ris med purre og persille på iransk vis, kald potetsalat og et par andre herlige salater. En av dem med meldestokk, et svært smakfult «ugress» som fikk stå urørt i kjøkkenhagen hele uka, i påvente av lørdagens salat. Sjokoladekake og kaffe, sol og hyggelig prat rundt bordene i hagen. Det er slik vi gjerne vil ha det i pausene på dugnad.

Og vi gjentar gjerne at om det er noen som har lyst til å være med på kjøkkenlaget en lørdag, og har noen retter de gjerne vil dele med oss andre, så er det bare å si fra. Vi skaffer ingredienser – sånn innenfor rimelighetens grenser.

Ellers kommer vi til å kontakte noen av dere litt mer erfarne før hver dugnad, for å spørre om dere kan være arbeidsledere for et lite lag. Arbeidslederne må komme en time før resten, nytrakta kaffe loves. Håper dere tar den utfordringen.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet