Gulrotdugnad og medlemsmøte – lørdag 21.10

PUBLISERT

Det er tid for to av høstens store begivenheter i andelslandbruket, gulrotopptaking og medlemsmøte på Pøbben.

Vi møtes kl 930 i åkeren, og tar opp det vi greier av gulrøtter. Om vi blir ferdig avhenger helt av hvor mange som møter. Dette er muligheten for de som ikke har fått jobbet de 20 dugnadstimene, til å ta med tante, mor og bestefar og få tatt ei skikkelig økt.

Etterpå – klokka 16, treffes vi på Pøbben på Brakstad hos Margreet og Frode, og får servert sild eller hva de har fått i garna den dagen. Servering koster koner 50 pp. Men først tar vi et lite møte med en oppsummering av sesongen.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å komme. Ta gjerne med kommende medlemmer og andre som kan være interesserte i å få en smakebit på hva andelslandbruket dreier seg om – sånn helt på tampen.

Send gjerne en sms til 46904544 og si fra om du kan komme – og hvor mange dere er.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet