En herlig høstekveld i åkeren

PUBLISERT

I kveld har nok grønnsakene fra andelsåkeren fått selskap av spennende smaker i grytene. Ei dame fra Syria skulle tilbake til Namsos og lage en løkrett med youghurt og honning – lært av mamma hjemme i Aleppo. En annen ville prøve rødkålen til rullader med lammekjøtt og gryn. Om vi ville komme på middag en dag?
Det har vært stor ståhei og mye latter i åkeren. Noen rop av gjenkjennelse og andre av forundring. Romanescoen forårsaket stor latter, og blomstene fra en forvokst kinakål (som forresten smaker utrolig godt), ble behørig høstet for kveldens salat.

Det nærmer seg ubønnhørlig slutten for årets sesong. Vi har lært mye, jobbet mye, ledd mye, og delt mange stunder med folk vi ikke kjente fra før. Vi håper mange andelsbønder blir med videre inn i neste år også, og at flere blir med. I andelslandbruket er alle velkommen.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet