ÅPEN DAG og besøk fra IMDI, 2. september

PUBLISERT

Nå er det tid for å feire innhøstingen og alt vi har fått til sammen, og det gjør vi med en åpen dag. Som i fjor skal vi servere deilig grønnsakssuppe laget av alle godsakene vi finner i åkeren, og det blir litt aktiviteter og noen hyggelige timer sammen for store og små. Grillene er varme for de som ønsker å ta med egen grillmat.

Vi har lyst til å vise fram det flotte andelslandbruket vårt sånn at kanskje flere har lyst til å være med neste år, så ta gjerne med venner og familie og kom. For dere som ikke er medlemmer, blir det anledning til å kjøpe grønnsaker og potet – de som har lyst kan få høste selv rett fra åkeren.

I to år nå har folk fra Palestina, Tyrkia, Syria, Iran, Irak, Afghanistan, Kasakhstan, Etiopia, Eritrea, og flere land, vært med i andelslandbruket. At beboere ved Namsos Mottakssenter har havnet sammen med oss i åkeren på Jøa, skyldes at IMDI (inkluderings- og mangfoldsdirektoratet) har sett at dette er en flott arena for integrering, språktrening, utveksling av erfaring og kunnskap, og ikke minst et sted å få venner.
Derfor har IMDI i to år nå gitt økonomisk støtte til Røde kors, som har ordnet det praktiske med skyss og annet.

Lørdag får vi besøk av Fiffi Namugunga, en god støttespiller hos IMDI, og vi gleder oss til å vise henne andelslandbruket vårt.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet