Dugnad i helga

PUBLISERT

Vi har innkalt til dugnad lørdag 12. august. Nå ser det ut til at det kan bli skikkelig dårlig vær den dagen, så vi holder det litt åpent hvilken dag det blir. Men både kålfelt og gulrota trengs å lukes, så det er viktig at vi tar ei skikkelig økt.
Vi sender en sms om tidspunkt når det nærmer seg helga.

Og så trengs det en ny runde i gulrota. For hver dag blir det vanskeligere å få opp ugresset uten å ødelegge gulrøttene. Dette er arbeid som kan gjøres når som helst, så ta dere gjerne ei økt når det passer.

Og nå er det mere enn grønnkålen som er ferdig i åkeren, så de som kommer på dugnad kan ta med seg litt av hvert. Og så må vi straks starte med høstedugnader – det kommer vi tilbake til etter styremøte førstkommende mandag.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet