Dugnad lørdag 29., og luking i gulrota når som helst

PUBLISERT

Lørdag må vi trø til igjen – vi skal av med duken i kålfeltet, fjerne alt ugress, og legge duken på igjen. Dette tar nok dagen, og det er viktig at vi er så mange at vi får gjort arbeidet i ei økt. Om duken blir liggende av, utsetter vi oss for insekter og rådyr. Og blir vi ikke ferdig må vi ha ny dugnad igjen om ei uke. Nå håper vi det holder annenhver helg, om alt går etter planen.

Så var det gulrota. Vi ligger ganske bra an, men det krever konstant luking. Nå er det lett å se hva som er gulrot og hva som er ugress, men lukingen må fortsatt gjøres med en nennsom hånd, tolmodighet og forsiktighet. Litt for røff luking nært gulrota dreper de skjøre røttene på gulrota.

Noen har vært og tatt noen økter i gulrotfeltet utenom dugnadene, og vi håper flere har anledning til det. Det haster litt, om ikke arbeidet – bokstavelig talt – skal vokse seg mye større.

Så, velkommen på lørdag klokka 0930, og ellers når som helst i gulrota.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet