I sommer kom det igjen dyr på gården, og før jul solgte vi vår første økologiske, gressfora kalv. Nå har vi én til som blir klar for salg ganske snart.
Her snakker vi om kjøtt av virkelig førsteklasses kvalitet. En Jersey-kalv som har tilbragt livet sitt på beite sammen med mor, og ellers kun blitt fora med økologisk gress.
Rasen Jersey er blant de beste på smak, mørhet og marmorering, og det er disse egenskapene vi vil legge vekt på for å produsere godt kjøtt.
LES MER OM GRESSFORA KJØTT HER
Pris
Kalvekjøtt: 240,- pr.kg. (Uten bein)
Vi deler opp i 1/4 kalv (1 eske) og blander både for og bakpart. Slaktet er delt opp i stykningsdeler, merka og vakumpakka.
Eskene inneholder en blanding av Indre/ytrefilet, mørbrad, flatbiff, steik, bogsteik, entrecote, høyrygg u/bein, suppe/grytekjøtt, og kvernet kjøtt.
ca. 20-25 kg
Si fra om du vil ha med bein, til kraftkoking eller til hunden. Det er inkludert i prisen.
Vi kan kjøre eska med kjøtt hjem til dere om ønskelig.
Førstemann til mølla.
Kontakt: Melding Facebook, mail sissel.thorsen@gmail.com, eller mobil 46904544