Nå trengs det litt ekstra innsats de siste dugnadene

PUBLISERT

Det har vært gjort masse bra arbeid på dugnadene i høst også – noen har stått på ekstra mye for å få høsta og pakka grønnsaker til alle. Og avlingen har blitt adskillig bedre enn frykta en stund, så det skal bli en bra mengde grønnsaker på hver.

Vi regner med at det i hvert fall blir tre torsdagsdugnader til i høst, samt en eller to helger for å ta opp resten av potetene og gulrøttene. Så her kommer en liten oppfordring til dere som kanskje ikke har hatt anledning til å bidra så mye i arbeidet – og til resten av gjengen også, sjekk om dere finner en dato eller to hvor dere kan være med. Det trengs en bra gjeng for å høste og pakke til 40 andeler.

Og så håper vi å få til en skikkelig høsttakkefest for alle medlemmer. Det kommer vi tilbake til.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet