Bli med i Matgarasjen Vinklubb – og vinkveld fredag 17. oktober

PUBLISERT

Gjengen i Matgarasjen ønsker velkommen til vinsmaking, og alle som har lyst er hjertelig velkommen i Matgarasjen Vinklubb. Vinelskere - og alle som ønsker å lære mer om vin kan vente seg kvelder med mye godt innhold, både smakfult og lærerikt. Matgarasjen er så utrolig heldig å ha en fantastisk flink sommelier som venn og nabo, og Frederick Mausner er leder og faglig ansvarlig for klubben.

Matgarasjen ønsker å bli et møtested for folk som har interesse for vin – og har lyst til å utforske, smake, diskutere, lære, dele – og drikke gode viner.

Det kommer til å bli ulike temaer, og Frederick starter med å ta drue for drue, og presentere oss for de 12 mest kjente druetypene.
Vi skal utforske hva ulikt klima og jordsmonn betyr for den ferdige vinen, og se på hva slags mat vinene passer til – og hvorfor.
Denne gangen skal vi bli bedre kjent med druen Pinot Noir, og vi skal smake viner av denne druen fra 5 ulike regioner/land.

Medlemskap

En vinkveld med sommeliér Frederick Mausner er underholdende og lærerikt, og det er en opplevelse å få bli kjent med hans kunnskap om – og hans kjærlighet for vin.

Medlemmer vil få informasjon om alle arrangement/vinklubb-kvelder, og mulighet til å melde seg på før det legges ut offentlig.
Et medlemskap i Matgarasjen Vinklubb koster 200 kr. Vipps til 959230, merk innbetalingen med Vinklubb.
Send samtidig en melding til Sissel – 46904544, med navn, adresse og e-postadresse.

Prisen per kveld kan variere basert på produktprisen på det du får smake. Det blir ikke matservering under vinsmakingen, men restauranten er åpen til klokka 18.

Påmelding

Påmelding vinkveld 

Fredag 17.10. klokka 1830

Varighet ca. 1,5 t

Pris 650 kr.

Bindende påmelding på SMS til Sissel – 46904544. Merk: vi ønsker påmeldinger kun på SMS – det gjør det lettere å holde oversikten.

Matgarasjen har begrenset med plass, så når det gjelder påmeldinger til arrangement er det førstemann til mølla.

Foto: Tor Martin Årseth, NA

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet