Matgarasjen er åpen i helga, 5. – 6. oktober

PUBLISERT

Det merkes godt at høsten er her, så da er det ekstra viktig å utnytte timene med lys til å komme seg ut. Jøatrappa er åpen, det samme er vi, for den som kan tenke seg et godt, varmende måltid med høstens gode råvarer. I helga byr vi på fårikål med økologisk lam av Grå Trøndersau fra Risvisk Vestre i Overhalla, og selvfølgelig gårdens egen kål. Og potetsuppe med nystekt brød og smør til. Osteiskake og nøttemarengs til kaffen.

Kjøttet fra Risvik Vestre har vi også til salgs i gårdsbutikken vår, som er døgnåpen og selvbetjent. Her finner du også kjøtt, burgere og kvernet kjøtt fra egen gård. Vi har også grønnsaker og poteter lagret på kjøla, ta kontakt for å høre hva vi har. I  gårdsbutikken har vi også mange spennende varer fra ulike produsenter, samt en liten avdeling med ting og tang og klær fra mange tiår i  «Gårdsbrukt».

 

Neste uke er  Matgarasjen åpen fredag 11. og lørdag 12. Søndag er vi så heldige å ha barnedåp i Matgarasjen, så den dagen har vi ikke åpen servering.

 

Det nærmer seg julebordstid, og vi kommer til å ha noen spennende julebord framover, med gjestekokk Richard Fagermo.

Merk dere dagene:

Lørdag 23. november (ettermiddag/kveld), og søndag 24. november (dag).

Lørdag 30. november (ettermiddag/kveld), og søndag 1. desember (dag).

Lørdag 7. desember (ettermiddag/kveld), og søndag 8. desember (dag).

Vi kommer til å annonsere julebordsarrangementene ganske snart, med endelig meny og pris.

 

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet