Velkommen til 5-retters Viltaften i Matgarasjen, fredag 31. 10 og lørdag 1.11

PUBLISERT

Nå tar vi for alvor høsten inn og inviterer til en smakfull viltaften i Matgarasjen. I samarbeid med lokale jegere, sankere og fiskere, har vi sikret oss sesongens beste råvarer, og dyktige gjestekokker skal sørge for å gi dere en minneverdig matopplevelse fra kjøkken og grill. Sommelier Frederick Mausner vil komponere gode vin-, øl- og alkoholfrie drikkeanbefalinger som kan kjøpes som tilvalg denne kvelden. Påmelding innen søndag 26.10. SMS til Sissel, 46904544

Kveldens viltmeny vil bestå av følgende 5 retter:
(noen endringer kan forekomme etter kreative innfall fra kokkene)

Lettgravet smørstekt ørret fra Snåsavatnet
Servert med spinatkrem
***

Andebryst servert med beter,
Valnøtter og chevre
***

Varmrøkt rådyr fra Jøa, med skogsoppstuing og pastinakkchips
***

Grillet elgkalv fra Jøa, servert med pommes Anna, viltsaus og sesongens grønnsaker
***

Dessert: Moltepanacotta

Spørsmål og påmelding til Sissel, SMS 46904544. Påmeldingen er bindende – og må meldes senest søndag 26.10.

 

Velkommen til Matgarasjen 💚

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet