Grillfest og Gjestekokk

PUBLISERT

Gjestekokk Richard Fagermo er tilbake i Matgarasjen, og da må vi selvfølgelig finne fram grillen. Vi gjentar suksessen med en smakstallerken med tre ulike stykningsdeler av gårdens eget kjøtt, med nypoteter og grillet nykål, chimichurri og hjemmelaget béarnaise. I tillegg har vi ovnsbakt torsk og ferske blåskjell med tilbehør.

Vår faste kokk er på ferie, og vi har igjen en gjesteopptreden i Matgarasjen. Richard, som jobber på plattform til vanlig, er en allsidig og veldig dyktig kokk fra Namsos,  og han liker seg godt ved grillen.

Det er ikke ofte anledningen byr seg til å smake på ulike stykningsdeler – og kjenne forskjellen på indrefilet og culotte, entrecote og skirtsteak, flatbiff og tri-tip. Servert med godt tilbehør og hjemmelagde sauser, tror vi dette blir en smaksopplevelse verdt å få med seg.

Åpningstidene er det samme som før – 13 – 18 onsdag, torsdag og søndag, 14 – 20 fredag og lørdag.

Det kan være lurt å bestille bord – send melding til Sissel – 46904544.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet