Utvidet åpningstid i Matgarasjen

PUBLISERT

Nå er det virkelig tid for å nyte sommerkvelden - og vi strekker åpningstiden litt ekstra. Fredag og lørdag har kjøkkenet åpent 14 til 20, baren til 10... Onsdag, torsdag og søndag har vi åpent 13 - 18. Se alltid oppdatert meny på hjemmesiden vår - vi lager også gjerne tilbud til grupper som ønsker flere retter, eventuelt med øl- eller vinpakke.

Vi har alltid en god kjøttrett fra gårdens egne dyr på menyen. Akkurat nå har vi ei fantastisk mør kortribbe, langtidsstekt i 20 timer, med søtlig soyaglasur, en frisk salat og poteter. Vi har også en kremet fiskesuppe med grønn urteolje, ferske blåskjell medsprøstekte potet-spiraler og aioli. Garasjeplanken vår har lokale oster, kjøtt og spekemat, med dipper og godt tilbehør, og vi har en lett lammesalat med lam fra Risvik Vestre i Overhalla.
De fleste av rettene srerveres med nystekt surdeigsbrød – eller annen dagens brødbakst fra kjøkkenet – og selvfølgelig med godt smør.

Drikkemenyen er rikholdig, både med og uten alkohol.
I tappekranene har vi flere sorter håndtverksbrygget øl fra våre lokale gjestebryggere.

Og gårdsbutikken vår er alltid tilgjengelig, selvbetjent og døgnåpen.

SE MENY

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet