Vi har alltid en god kjøttrett fra gårdens egne dyr på menyen. Akkurat nå har vi ei fantastisk mør kortribbe, langtidsstekt i 20 timer, med søtlig soyaglasur, en frisk salat og poteter. Vi har også en kremet fiskesuppe med grønn urteolje, ferske blåskjell medsprøstekte potet-spiraler og aioli. Garasjeplanken vår har lokale oster, kjøtt og spekemat, med dipper og godt tilbehør, og vi har en lett lammesalat med lam fra Risvik Vestre i Overhalla.
De fleste av rettene srerveres med nystekt surdeigsbrød – eller annen dagens brødbakst fra kjøkkenet – og selvfølgelig med godt smør.
Drikkemenyen er rikholdig, både med og uten alkohol.
I tappekranene har vi flere sorter håndtverksbrygget øl fra våre lokale gjestebryggere.
Og gårdsbutikken vår er alltid tilgjengelig, selvbetjent og døgnåpen.