Øl og hjemmelagde pølser

PUBLISERT

Det første ølet brygget i Matgarasjen er klart, og i helga åpner vi kranene. Gjestebryggere fra Fosnes Prestegaard Bryggeri på Jøa, og gjestebrygger Christian Wraali fra Brikselli har de første fatene klare. Og ølet får godt følge av hjemmelagde pølser fra grillen, med godt tilbehør. Pølsene er laget av Richard Fagermo, som er vår gjestekokk i helga. Vi inviterer til mini-oktoberfest, lørdag kveld 26.10 klokka 18 - 22 (åpent til 24:00. Og søndag 27.10 klokka 13 - 17.

Dette har vi gledet oss til! Øl på tapp – laget av gjestebryggere i Matgarasjen.

Og selv om vi ikke har rukket å bygge ferdig baren, er bryggerne klare med sine første fat, og tappetårnet montert.

Samtidig har vi igjen besøk av vår populære gjestekokk Richard Fagermo, som denne gangen serverer forkjellige typer hjemmelagde pølser med alt godt til. Han er i full gang med å lage bratwurst, chilipølser og urte/hvitløkpølser, med

Lørdag kveld 18 – 22 (åpent til 24:00

Søndag 13 -17

Det kan være lurt å bestille bord: 46904544

Gårdsbutikken er som vanlig døgnåpen og selvbetjent. Skapene er fulle av kjøtt fra gården, lam fra Overhalla, poteter og grønnsaker (ring gjerne på forhånd), og masse spennende varer fra ulike produsenter.

Og i avdelingen for «Gårdsbrukt» fyller vi på med «nytt» brukt, ting og tang, klær og annet.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet