Dette har vi gledet oss til! Øl på tapp – laget av gjestebryggere i Matgarasjen.
Og selv om vi ikke har rukket å bygge ferdig baren, er bryggerne klare med sine første fat, og tappetårnet montert.
Samtidig har vi igjen besøk av vår populære gjestekokk Richard Fagermo, som denne gangen serverer forkjellige typer hjemmelagde pølser med alt godt til. Han er i full gang med å lage bratwurst, chilipølser og urte/hvitløkpølser, med
Lørdag kveld 18 – 22 (åpent til 24:00
Søndag 13 -17
Det kan være lurt å bestille bord: 46904544
Gårdsbutikken er som vanlig døgnåpen og selvbetjent. Skapene er fulle av kjøtt fra gården, lam fra Overhalla, poteter og grønnsaker (ring gjerne på forhånd), og masse spennende varer fra ulike produsenter.
Og i avdelingen for «Gårdsbrukt» fyller vi på med «nytt» brukt, ting og tang, klær og annet.