Høst på Jøa – Matgarasjen er åpen

PUBLISERT

Lørdag 28. og søndag 29. september er Matgarasjen åpen for servering, fra 13 - 17. Høsten er vakker - og utsikten som venter den som tar turen opp Jøatrappa er storslått.

For dere som ønsker en litt lengre tur over fjellet, anbefaler vi å gå «Eventyrstien», som starter på motsatt side av fjellet fra selve trappa. Kjør forbi krysset på Dun, og fortsett til en stor parkeringsplass på høyre side av veien.

Det kan være lurt å sette igjen sykler der dere kommer ned trappa, for å slippe å gå hele veien tilbake til bilen.

 

I Matgarasjen denne helga serverer vi «Garasjebætta», som er sprø potetkake med revet kjøtt fra gårdens egne dyr (Angus/Wagyu), servert med en frist råkostsalat, sylta løk og hjemmelaget chilimajones. Vi har også potet- og purresuppe laget på kyllingkraft, med urteolje og knas, den serveres med nystekt surdeigsbrød og smør.

Til kaffen har vi osteiskake med hjemmelaget karamellsaus, og italienskenøttearengs (Brutto ma bueno).

 

Gårdsbutikken er som vanlig døgnåpen og sjølbetjent. I skap og hyller har vi eget storfekjøtt, ulike stykningsdeler og burgere. Vi har også økologisk lam fra Risvik Vestere i Overhalla, og masse andre varer fra ulike produsenter.

Sommerkjolene er bytta ut med litt varmere klær, jakker og annet. Fine, rare, gamle og nyere saker og ting står utstilt i «Gårdsbrukt-delen i butikken.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet