Matgarasjen åpen lørdag 7. og søndag 8. september

PUBLISERT

Vi har gode høstdager foran oss. Åker og skog bugner av deilige vekster, i helga er omtrent alt du får på tallerkenen fra gården. Jøatrappa innbyr til fine turer opp på fjellet, i skogen er det masse sopp og spennende stier og tråkk laget av dyr og folk. Matgarasjen har åpne dører, og vi inviterer på hjemmelaget lunsj/middag - dessert og kaker fra 13 - 17.

I helga byr vi på Tjelknøl av gårdens eget kjøtt, servert med potetsalat og en frisk råkostsalat, og en varmende løksuppe med nybakt brød. Her er det aller meste av maten ganske ureist.

Til kaffen har vi osteiskake med hjemmelaget karamellsaus, og tykkmelkspanacotta med appelsingele.

Gårdsbutikken er døgnåpen og selvbetjent, og lørdags morgen fyller vi skapene med nyhøsta grønnsaker og potet.

 

Velkommen

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet