Sesongkokeboka – GODE oppskrifter og inspirasjon

PUBLISERT

Nå har den endelig kommet - Sesongkokeboka med masse oppskrifter og tips til hvordan vi kan bruke alle de flotte grønnsakene i sesong. Denne vil enhver matelsker ha konstant oppslått på kjøkkenbenken. Siden vi driver markedshage og andelslandbruk har vi fått tilbud om å bestille rett fra forlaget. Vi har derfor et begrenset antall til salgs i gårdsbutikken i Matgarasjen.

Sesongkokeboka er gitt ut av Bondens marked og prosjektet Robust småskalagrønt. Denne kokeboka skal være et verktøy for både gartnere og kunder, siden den er delt inn etter sesong og råvarer. Den har en mengde smakfulle oppskrifter, og blir et matlagingsverktøy i møte med sesongene.

Forfatter av boka er Elisabeth Fagerland som til daglig driver markedshagen, Grønt frå Grindal i Rennebu. Hun er utdannet innen kommunikasjon, mat og økologisk landbruk med en bachelor i gastronomi. Rune Døli er designer for boka som er utgitt på Skald forlag. Rune har vunnet priser for sine arbeider, blant annet for «Årets vakreste bok» i 2012 og 2017.

Her er det førstemann til mølla, ta kontakt på 46904544 for bestilling. Boka koster 549 kr.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet