Grillhelg i Matgarasjen, 23 – 25. august

PUBLISERT

Når kortribba fra gårdens angus/wagyu får ligge i ovnen i 36 timer - før den legges på grillen og stekes over glødende kull, da tror vi nesten vi kan garantere en matopplevelse verdt å få med seg. Grillkokk Richard Fagermo er tilbake i Matgarasjen, og er i full gang med marinader og gode urter og krydderier før kjøttet legges i ovnen.

Det er ingen grunn til å sette bort grillen, selv om et og annet minner om at sommeren er på hell. Vi elsker det en skikkelig grillkokk får til med kjøttet vårt, så dette har vi gledet oss til. «Slow cooked barbeque shortribs» krever både tid og kunnskap, og vi er stolte over å kunne tilby dette på menyen i helga. Servert med chimmichurri, nypoteter,gresk salat og tzaziki.

En smakfull red curry fisk – og skalldyrsuppe står også på menyen, servert med nystekt brød.

Til kaffen blir det ei spennende osteiskake med salt karamell.

Samtidig fyller vi på med nye varer i gårdsbutikken, som er selvbetjent og døgnåpen.  Nyhøsta grønnsaker og poteter, kjøtt fra eget storfe og økologisk lam fra Risvik Vestre i Overhalla. Sammen med varer fra mange andre produsenter.

Og bruktskatter både av klær og ting  i «gårdsbrukt»-delen i butikken.

Ta kontakt på 46904544 for spørsmål/reservasjon.

Vi har åpen 13 – 19 fredag og lørdag, 13-16 søndag.

Velkommen!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet