GRAS akustisk og Lise Brissach: Barfot. Søndag 11. august klokka 14.

PUBLISERT

Det er en STOR glede for oss i Matgarasjen å invitere til en helt spesiell konsert og kunstutstilling.

Bli med på en reise i GRAS-universets magiske verden hvor alver, huldra og draugen blir til virkelighet. Opplev musikken sammen med bilder av kunstneren Lise Brissach – inspirert av Gras sin musikk. Snurr med på livets karusell og kjenn kriblingen fra en midtsommerflørt med vokalrike folketoner, stemningsfulle klanger i musikk og bilde.

Bandet GRAS har befestet seg som et vokalrikt og solid liveband og har det siste året vært aktuell med plateslipp og samarbeid med Trondheimsolistene og Frode Fjellheim.

 

SE VIDEOEN Jord, Vann, Ild – GRAS

Konsert og kunstutstilling

På konsert i Matgarasjen på Dun Gård, kan du oppleve akustiske og nedstrippede versjoner av GRAS-låtene i samspill med maleri av Lise Brissach. Lydbildet krydres med instrumenter som sjøtromme, klokkespill, didgeridoo, rørtromme, regnstav, melodika, frøkapsler, vindspill og kniv på kvern…

Lise Brissach er en anerkjent tegner og maler fra Inderøy. Hun er en allsidig kunstner, og bildene hennes har gjerne en politisk eller sosial undertone. Mye av det hun lager speiler tanker og verdier i møter mellom mennesker, natur, og dyr.
Eller mellom mennesket og maktene, som forfatteren Olav Duun muligens ville beskrevet det.
Lise lar seg inspirere av alt fra filosofiske og sosiale problemstillinger til sangtekster, litteratur og miljø. Denne gangen er det Gras sin musikk hun har blitt inspirert av. Det vil bli mulig å kjøpe Lises bilder under utstillingen.

 

HØR plata BARFOT med GRAS

Gras akustisk: Jeanette Hoseth – vokal Ingrid Elise Andersen – vokal Solveig Salthammer Kolaas – piano, trøorgel, harpe, fløyte og vokal Ingvild Blæsterdalen– fiolin og vokal.

 

Billetter

I Matgarasjen blir det en intim konsert med 36 plasser, billetter selges på Hoopla Dørene åpner klokka 13, og det vil bli mulig å kjøpe noe å drikke før konserten. Matservering etter at konserten er ferdig.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet