Grillfest i Matgarasjen, med gårdens Angus/Wagyu kjøtt. 25.-28. juli, 13 – 20.

PUBLISERT

Vi har fått ny forsyning av kjøttet vårt, økologisk, grasfora - og denne gangen er kjøttet 50% Wagyu. Dette er en kvalitet som er svært sjelden å finne i kjøttdiskene. Når vi i tillegg har grillkokk Richard Fagermo til å ta seg av grilling og godt tilbehør. kan dette bli en ganske unik smaksopplevelse.

Det vil bli mulig å smake flere typer stykningsdeler kjøtt, samt burgeren vår, som også er laget av rent kjøtt.
Blir det oppholdsvær og varmt, er det fint å sitte ute på terrassen. Eller inne, med utsikt ut over beite og kulturlandskap.

Gårdsbutikken er døgnåpen, der selger vi gårdens kjøtt og masse spennende varer fra andre produsenter. Ganske snart også poteter og grønnsaker.

En liten avdeling «gårdsbrukt» har vi også, med klær fra flere tiår, og ulike gjenstander.  Vintage og nyere.

Kom innom – eller bestill bord på 46904544.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet