Indisk meny med norsk vill-laks, 18 – 21 juli

PUBLISERT

Vi har vært så heldige å få tak i noen fine vill-lakser fra Elvalandet, og disse blir base for hovedretten på denne ukas indiske meny. Vi elsker den norske varianten, kokt, og med rømme og godt smør. Men denne gangen ønsker vi helt andre smaker velkommen. Vår indiske gjestekokk Utkarsh Dubey byr på Fiskecurry fra Goa, og andre spennende retter. Åpent torsdag - søndag 13 - 20.

Dette er siste uka Utkarsh gjester Matgarasjen for denne gang. Basert på erfaringene fra forrige uke, kan det være lurt å bestille bord.

Og når  været er godt, er det deilig å sitte ute på terrassen.

 

Sommerkveld på terassen.

 

Menyen denne uka:

 

 

 

Desserten er smaksatt og dekorert med roser fra hagen.

Og der forsvinner de siste blomstene fra rosebuskene!

 

 

Mango-lassi er populært på indiske restauranter. Vår variant er med hjemmelaget yoghurt og jordbær fra hagen.

 

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet