Velkommen til KVELDSMAT-PRAT, om JØA, trivsel, reiseliv og samarbeid. Torsdag 4.1 kl. 1900

PUBLISERT

Dette er en invitasjon fra opplevelses-nettverket på Jøa, til ALLE som har tanker om hvordan vi alle kan bidra til å skape trivsel, bolyst, besøkslyst, godt omdømme og utviklingsmuligheter på øya vi er så glade i. Vi inviterer til KVELDSMAT-PRAT, den første torsdagen hver måned. Denne gangen i Matgarasjen på Dun.

Som mange kjenner til, har en gruppe reiselivsaktører startet et nettverk for å samarbeide om å styrke mulighetene for å drive denne type næring på Jøa.

Det er selvfølgelig ikke bare vi som driver med reiseliv som har betydning for opplevelsen folk har når de besøker øya vår. Og det er mange flere enn oss som har spennende tanker og kreative idéer om hvordan vi kan samarbeide, og få til en best mulig opplevelse for de som kommer hit, og trivsel for oss som bor her.

Vi vil derfor invitere alle dere som sitter med tanker om dette, til å treffes rundt et enkelt kveldsmåltid og en kaffekopp, for å snakke sammen.
I den første Kveldsmat-praten vil vi presentere nettverket vårt, hva vi jobber med, logoen vi har fått hjelp til å utvikle, og andre ting som kommer opp underveis.

Det blir mulighet til å kjøpe en enkel matbit, og kaffe/te med noe til.

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet