Gi et SAUS-kurs til jul

PUBLISERT

Dette er muligheten til å gi en julegave som kan glede flere enn mottakeren. Eller til å gi deg selv en gave som varer. Søndag 21. januar starter Matgarasjen det første av mange kokkekurs. Og aller først blir det SAUS-kurs med mesterkokk Arne Bredland.

Bli en mester med saus!

 

Kokken Arne Bredland fra Inderøy lærer deg å lage de skikkelig gode sausene som løfter en god rett til en magisk, kulinarisk opplevelse.

Du får selv være med å lage de klassiske sausene fra bunnen av, og lære alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser. Hvilke sauser det blir, skal kokken få bestemme – men vi garanterer at alle vil dra hjem med både inspirasjon og kunnskap som vil endre ett og annet på kjøkkenet.

 

Vi kommer blant annet til å lære hvordan ulike sauser kan lages ut fra én god grunn-saus.

 

 

Best på saus

Alle som har hørt om  kokken Arne Bredland vet at dette er en mesterkokk med et solid rykte som matelsker og fagmann, fra ulike arbeidsplasser, opptredener i NRK, faglærer og frivillig. Selv sier han at han alltid har fått høre at det er saus han er best på.

– En god saus løfter enhver rett, og det trenger ikke være så vanskelig, sier Bredland.

 

Flere kokkekurs i Matgarasjen på Jøa

 

Velkommen til det første kokkekurset i Matgarasjen på Dun Gård

 

Det er mulig å melde seg på kurset allerede nå, eventuelt kjøpe et gavekort til noen du tror vil sette pris på et saus-kurs på Jøa.

Vi har begrenset plass, til ca 15. deltakere.

Pris inkludert råvarer og lunsj: 1450 kr.

Vi jobber med å få på plass en spennende kursrekke for etterjulsvinter/vår, og tar veldig gjerne imot innspill. Hva har dere lyst til å lære mer om. Kom også gjerne med forslag til god kursholdere.

For påmelding, spørsmål, innspill, kontakt Sissel på 46904544, eller sissel.thorsen@gmail.com.

 

 

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet