Bli en mester med saus!
Kokken Arne Bredland fra Inderøy lærer deg å lage de skikkelig gode sausene som løfter en god rett til en magisk, kulinarisk opplevelse.
Du får selv være med å lage de klassiske sausene fra bunnen av, og lære alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser. Hvilke sauser det blir, skal kokken få bestemme – men vi garanterer at alle vil dra hjem med både inspirasjon og kunnskap som vil endre ett og annet på kjøkkenet.
Best på saus
Alle som har hørt om kokken Arne Bredland vet at dette er en mesterkokk med et solid rykte som matelsker og fagmann, fra ulike arbeidsplasser, opptredener i NRK, faglærer og frivillig. Selv sier han at han alltid har fått høre at det er saus han er best på.
– En god saus løfter enhver rett, og det trenger ikke være så vanskelig, sier Bredland.
Flere kokkekurs i Matgarasjen på Jøa
Det er mulig å melde seg på kurset allerede nå, eventuelt kjøpe et gavekort til noen du tror vil sette pris på et saus-kurs på Jøa.
Vi har begrenset plass, til ca 15. deltakere.
Pris inkludert råvarer og lunsj: 1450 kr.
Vi jobber med å få på plass en spennende kursrekke for etterjulsvinter/vår, og tar veldig gjerne imot innspill. Hva har dere lyst til å lære mer om. Kom også gjerne med forslag til god kursholdere.
For påmelding, spørsmål, innspill, kontakt Sissel på 46904544, eller sissel.thorsen@gmail.com.