Siste plantedugnad, lørdag 1. juli

PUBLISERT

Forrige dugnad tok vi i bruk Matgarasjen som samlingssted i lunsjpausen. Nå skal de aller siste plantene i jorda, og ugrasarbeidet er allerede i gang. Vi gjør oss klare for ei ny dugnadshelt i andelslandbruket.

Forrige dugnad var det mange folk i aktivitet, på flere felt. Men vi rakk dessverre ikke å få alle plantene i jorda – så det MÅ vi få til denne helga. Det er også svært gode forhold for ugresset, så også det må vi ta oss av.

Nytt fra forrige dugnad er også at Matgarasjen står ferdig, og at det igjen er mulig for ei kjøkkengruppe å lage lunsj til dugnadsgjengen. Om noen har lyst til å være med på kjøkkenet vil vi gjerne vite om det på forhånd, slik at vi kan planlegge et måltid på forhånd. Siden vi har bare tre timer på oss å lage maten, kan det også tenkes at vi skal gjøre noe klart på forhånd.

Husk å gå til fanen «Påmelding dugnad» under «Andelslandbruk» på hjemmesiden, og meld dere på der.

Vi gleder oss til ei ny helg med masse aktivitet ute og inne!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet