Takk for besøket!

PUBLISERT

I helga fikk vi som er reiselivsaktører på Jøa virkelig testet hva vi er gode for. Et helt fantastisk Duun-stemne lokka mange besøkende til øya, og mellom forestillinger, konserter og foredrag, var det fullt med hyggelige og sultne gjester hos oss som serverer mat.

Matgarasjen åpnet dørene for aller første gang fredag morgen til frokost fra klokka 0800, og etter det var det jevn strøm av stemnedeltakere og andre, helt til vi stengte for helga klokka 18 søndag kveld.

For en opplevelse, og for en stemning!

Takk til alle dere som var innom, og hjertelig velkommen tilbake. Følg gjerne med på siden vår for å se åpningstider, og ta kontakt om dette kan være stedet dere har lyst til å bruke til merkedager og annet.

Vi har fortsatt plasser ledige til vår sjuretters middag med to kokker og sommelier den 29.juli, men halvparten av billettene er solgt, så det kan være lurt å sikre seg plass.

Velkommen til Matgarasjen på Dun Gård!

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet