Høstedugnad lørdag 23.10

PUBLISERT

Mandag hadde vi en kjempefin dugnadsdag, med herlig sol selv om det ikke var så altfor mange varmegrader. Men til tross for kjempeinnsats fra de som var i åkeren, klarte vi ikke å få opp all gulrota før det ble mørkt.
Så nå trør vi til med ny dugnad lørdag. Da håper vi MANGE har anledning til å komme. Det er vanskelig å spå hvor mange dager vi har på oss til å få opp resten, og det er ikke alt som tåler ei frostnatt. Det er fortsatt rødbeter, høstkål, savoykål, rødkål, kålrot, løk, purre og grønnkål igjen, og litt andre saker også.

Dessverre rakk vi heller ikke å få pakket kasser sist, vi må prioritere å få berget det som er i åkeren.
Også denne gangen må alle som ønsker kasser bestille – og blir det nok folk på dugnad, skal vi få pakket grønnsaker til alle som vil ha. Hvis vi ikke rekker det, tar vi en pakkedugnad etter at grønnsakene er trygt på kjølelager.

Siden det haster å berget det siste, er det fint om noen har anledning til å bli litt lenger enn vanlig denne gangen.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet