Nok folk på dugnad – og rabatt på ferge

PUBLISERT

Hurra – Nå er det NOK folk på den første dugnaden, 5. juni. Men dere må veldig gjerne allerede nå melde dere på de neste. Legg merke til at den 20. juni er en søndag, det er fordi det er Duun-stevne den 19., og det må vi være med på. Kanskje noen har lyst til å kombinere, og få med seg begge deler?

Rabatt på ferge
Som noen vet har det blitt ny ordning med fargekort, nå koster det ca 3000 kr for et kort – selvsagt med tilsvarende flere turer. Men det er kanskje ikke alle av dere som har bruk for å kjøpe så mange turer til Jøa.

Vi har kjøpt et fergekort til deltakerene i Røde Kors sitt prosjekt, de får turen dekket av prosjektet.
Og for at dere som er ordinære deltakere også skal få anledning til å kjøpe billett til rabattert pris, skal dere få bruke det samme kortet – mot at dere vippser det billetten da koster til Namsos Frivilligsentral. Dette er en tillitsbasert ordning som vi håper kan fungere.

Slik går dere fram om dere vil få rabattert billett og ikke har kort selv:
– En person fra Namsos Røde Kors kommer til å ha med kortet – vi får ikke ha det liggende på ferga. Guidene som er med i prosjektet vet hvem det er.
– Dere som er ordinære deltakere må spørre dere for – å finne ut hvem som har kortet. Dette må gjøres på fergeleiet på vei over. Fergemannskapet kan ikke gjøre det for oss.

Så må dere Vippse beløpet til Namsos Frivilligsentral, 553849. Skriv ferge, dato og navn på meldingen.

Vi aner ikke hvordan dette fungerer, om det blir styr å finne personen med kortet – eller om det vil gå helt greit. Vanligvis er nok de fleste som reiser med ferge til Jøa klokka 10 deltakere på vei til dugnad, så vi tror det skal gå fint. Vi har ingen lukka gruppe for deltakere i andelslandbruket, så vi har ikke anledning til å informere hver enkelt av dere på forhånd.

Fergeprisene:

Bil m/sjåfør uten kort: 68
Med kort: 34

Personbillett uten kort: 31
med kort: 26

Velkommen på dugnad 🙂

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet