Siste innspurt – nå må ALLE trø til. MERK TIDSPUNKT!

PUBLISERT

Nå har gradestokken krøpet under 0, så nå MÅ alt opp av jorda. Det blir tre muligheter kommende uke, og vi oppfordrer alle til å finne en dag som passer.

Dere som er guider oppfordres også til å ta kontakt med deres deltakere, denne uka er det siste mulighet til å delta. Og vi trenger virkelig alle hender.

Høstedugnader uke 41. Torsdag, fredag og søndag

TORSDAG: Vanlig høstedugnad, men vi starter tidligere for å få tatt opp mest mulig før det blir mørkt. De som kan må gjerne komme klokka 1515, resten så fort de har anledning. Vi tar opp alt vi rekker. Det som kan lagres settes på kjølelager i kasser. Resten fordeles.

Det blir det IKKE utlevering av kasser denne gangen. Alle må ta med sine grønnsaker en av dagene dere kommer på dugnad.

Kveldsmat hos Bjørg og Torgeir
Etter dugnaden torsdag er alle invitert til Bjørg og Torgeir på kveldsmat 🙂

FREDAG: Vi trenger 3 STYKKER til å stå bak på potetopptakeren og sortere ut jord og stein. Vi har startet – men har ikke fått tatt opp all poteten. De som kan være med på opptaking møter klokka 0915. Dere som har anledning må ta kontakt med Sissel direkte, på 46904544.

SØNDAG: Gulrotopptaking. Vi starter 1015. Dette er manuelt arbeid som krever MANGE hender. Alt skal opp, ellers blir avlingen ødelagt.

Få med mange
Vi oppfordrer alle til å virkelig mobilisere og få med flest mulig på dugnadene.

Matpakke
De siste dugnadsdagene kjører vi god gammeldags matpakke med termos og drikkeflaske. Vi trenger alle ute på åkeren. Da tar vi heller mindre pauser underveis, og spiser når vi er sultne. Og torsdag er vi altså invitert på kveldsmat.:-) Igjen – dere som er guider må orientere deres deltakere om dette.

Hjelp oss å nå ut med informasjon
Vi trenger hjelp for å nå ut til alle, og oppfordrer særlig dere som er gruppeledere til å ringe rundt og mobilisere deres gruppe.

Det er meldt godt vær denne uka, så vi ser fram til en skikkelig hyggelig innspurt i høstsol.

Knutekålen har vokst så mye at den begynner å sprekke. Nå vil den opp.
Deilig, nyhøsta gulrot

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet