Alle plantene i jorda – og ugresset under kontroll

PUBLISERT

Litt seint – men nå er alle plantene i jorda. Noen utfordringer hos leverandøren av planter gjorde at vi ikke fikk de siste plantene før nå. Noen av plantene er også ganske små, og noen ganske preget av kålmøll. Så nå sprøyter vi med hvitløk, grønnsåpe og rapsolje, satser på en varm og lang sommer, og håper på det beste.

Litt ugressluking fikk vi også tid til.

Neste uke er det nok luking i gulrotåkeren som blir den største oppgaven. Vi ser at det er lite gulrot i enkelte områder av åkeren. Vi tror det skyldes at det var tørt og vind i dagene etter såing, og at noen av frøene dermed kan ha blåst bort. Vi hadde den samme utfordringen i fjor også. Men vi har sådd mye, og er ganske sikre på at det blir en solid gulrot-anndel på alle.

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet