Poteten er i jorda, velkommen til første dugnad 2019, lørdag 8. juni

PUBLISERT

Vi er i gang! Sengene er klargjort, vi har håndplukka ugresset vi liker minst – og lar resten gro i påvente av en skikkelig omgang med flammeutstyret. Og poteten er i jorda!

Har dere fått mail?
Vi gleder oss til årets sesong, og håper dere gjør det samme. Det er mange nye medlemmer i år – og om noen av dere ikke har mottatt informasjon på mail fra oss, må dere være så snill å ta kontakt.
Det kan skyldes at vi ikke har riktig mailadresse, eller andre ting.

Før dere opp i kalenderen

Nå har vi oppdatert kalenderen, og ber dere alle om å registrere hvilke datoer dere ønsker å komme. Det er veldig fint om dere får til å sette dere opp noen uker i forveien, og helst ikke senere enn onsdagen før – med tanke på planlegging av mat og arbeidsoppgaver.

Sjekk hvor mange som har meldt seg på den aktuelle datoen – det er nok med ca. 20 voksne hver gang.

Planlegg dagen
Det er veldig fint om så mange som mulig har anledning til å jobbe de planlagte 4,5 timene som utgjør en dugnadsdag. Om for mange må avslutte tidligere, blir detvanskeligere å få gjennomført oppgavene vi har planlagt.
Under plantingen kan det også være behov for en ekstrainnsats fra de som har anledning – når plantene har kommet må de i jorda.

Dette er tidsplanen for en normal dugnadsdag:

Som tidligere møtes vi på gården til en orientering klokka 1015.
Arbeid og pauser i løpet av dagen:
10 30 – 12 00 – arbeid (1,5 t)
12 00 – 12 30 – pause i åkeren, kaffe og matbit
12 30 – 14 30 – arbeid (2 t)
14 30 – 15 15 – felles varm lunsj
15 15 – 16 15 – arbeid (1 t)
Dette utgjør 4,5 timer på én dugnadsdag.

Arbeidsledere og arbeidsgrupper
Det er mulig å føre opp arbeidsønske når du melder deg på (kjøkken, åker, annet praktisk arbeid). Det er ikke alltid vi kan oppfylle ønskene, men vi gjør så godt vi kan.

Og som i fjor kommer vi til å ta kontakt med noen av dere for å spørre om dere kan være arbeidsledere, og komme en halvtime før for å planlegge dagen.

Og så må dere bare ta kontakt om dere har spørsmål 🙂

VELKOMMEN TIL NY SESONG

FLERE
saker

Hopp rett ned til innholdet